marți, 20 ianuarie 2009

Barack Obama investit ca presedinte ( Who gives a fuck?)

La Washington este în plină desfăşurare ceremonia de învestire a primului preşedinte american de culoare. Atât preşedintele Barack Obama cât şi vicepreşedintele Joe Biden au depus jurământul.
Ochii şi urechile întregii lumi se îndreaptă în această după-amiază către Washington, acolo unde Barack Obama a depus jurământul pentru a deveni cel de-al 44-lea preşedinte american.
Ceremonia de învestitură a început la ora 18:30, ora României, dar mii de persoane au preferat să se îndrepte spre Capitoliu, încă din zori, pentru a încerca să găsească un loc bun, sub supravegherea strictă a forţelor de ordine, prezente aproape la fiecare colţ de stradă.
sursa : realitatea tv

Acum parerea mea : Stateam linistit in dupa masa asta si ma uitam la meciul amical al Stelei. La un momentdat vine mama in camera : unde-i telecomanda?? Ii dau telecomanda si muta repede pe ProTV unde ce sa vad : DIRECT (incredibil, nemaipomenit , expoziv, irefutabil gen Dan Diaconescu) investitura presedintelui SU(L)A. Wawwwwwwwwwwww ce chestie o depus Juramantul :O:O:O:O de parca o reinviat Iisus Hristos inca o data, np trecem peste. Postul realitatea tv zice " ochii si urechile intregii lumi se indreapta catre Washington" va dati seama ca pe toata lumea intereseaza ca Obama e presedinte. De ce? Pentru ca va da de baut la toata america, va da bani si resurse gratis tuturor, iar America nu se va mai baga ca musca-n zar in alte tari decat in a lor (glumeam, doar nu credeti ca asa va fi?). In alta ordine de idei si-a ales noul presedinte patul matrimonial si sa vedeti cate vedete au fost la ceremonie si sa vedeti ce rochie a avut sotia lu` Obama vai Doamne , chestiile astea o sa ne scape de criza financiara si euro-ul nu va ajunge la 5 lei.
Dar ce sa mai, cateva mii de oameni (americani prosti - ca sunt prea putini destepti - si obezi) s-au inghesuit frate sa-si prinda loc sa-i simta after shaveul noului presedinte ca poate poate o fi ceva tamaduitor sau ceva miros de bine facere.
Aceasta ceremonie de investire a fost in direct o ora si 34 minute la ProTV sa nu mai zic la alte posturi gen realiatea sau antena3 dar azi a trecut in nefiinta marele poet Grigore Vieru care a fost primul care a scris primul abecedar in scolile basarabene in 1970 , daca vreti mai multe informatii intrati aici http://www.antena3.ro/stiri/externe/gheorghe-vieru-a-murit-la-spitalul-de-urgenta-din-chisinau_62387.html . Ideea e ca stirea mortii unui om care a facut istorie a fost prezentata in 2 minute seci iar investirea unui presedinte strain a fost prezentata in aproape 2 ore plus 2-3 talk-showuri. E strigator la cer . Hai sa ne trezim si sa realizam ca traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul... Iar pentru cei carora le pasa ca Obama ii presedintele SUA si nu-i altu le zic ca gazul il primim din Rusia si am o melodie pentru ei :

Un comentariu:

  1. Bună Ziua
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere